10.0 JUSTYNA 12 2020-07-16
12
202
0

Representativ karriär Klich spelade i det polska U-18-landslaget där han fick fem matcher [18]. I U-19-truppen uppträdde han bland annat i en 1: 0-seger i en vänskapsmatch med Litauen och ändrade i början av andra halvlek Ariel Borysiuk [19]. Två dagar senare spelade han hela 90 minuter i en omkamp, ​​där polerna vann 3-0, och han gjorde ett av målen [20] [21]. I oktober vann han en 2: 1-elimineringskamp till Europamästerskapet med Montenegro [22]. I november 2009 utnämndes han - som reservspelare - för första gången för att representera U-21. Den 5 juni debuterade han i vuxenlaget i en 2-1 seger över Argentina. Han gick in i den 89: e minuten av mötet [23]. Han utsågs av den polska landslagstrenaren Waldemar Fornalik för en vänskap mot Danmark. Han kom ut i elementär elva och gjorde redan i den 4: e minuten sitt första mål i landslaget.

Bästa resultat för storlek Uppdateras var 10:e minut

Röd Polen Argentina Brasilien Litauen Europa Montenegro Arbetslag Danmark Leende Panna (anatomi) Skägg Ansiktshår Person Man Ansikte Lagsport spelare Fotbollsspelare Football Polens herrlandslag i fotboll EFL Championship Baseboll VfL Wolfsburg Sydamerika polens nationella fotboll innehav Sydeuropa Nordeuropa Rio Grande do Sul