Sirloin steak - puzzle online

Stek z polędwicy jest odcięty od grzbietu zwierzęcia.

W powszechnym rzezi w Stanach Zjednoczonych stek jest odcinany od tylnego grzbietu zwierzęcia, kontynuując od krótkiego schabu, z którego wycina się stek T-bone, porterhouse i stek. Polędwica jest faktycznie podzielona na kilka rodzajów steków. Górna polędwica jest najbardziej ceniona z tych i jest specjalnie oznaczona do sprzedaży pod tą nazwą. Dolna polędwica, która jest mniej delikatna i znacznie większa, jest zazwyczaj oznaczana do sprzedaży po prostu jako " stek z polędwicy". Dolną polędwicę z kolei łączy się z pieczoną końcówką polędwicy.

W popularnej brytyjskiej, południowoafrykańskiej i australijskiej rzezi słowo "polędwica" odnosi się do kawałków mięsa z górnej połowy zwierzęcia, podobnie jak amerykańska krótka przystawka, podczas gdy amerykańska polędwica jest nazywana zadkiem. Ze względu na tę różnicę terminologiczną w tych krajach stek T-bone traktowany jest jako kawałek polędwicy.

Kolacja steak puzzle onlinePierś kaczki puzzle onlineOsoba krojenia mięsa na brown drewnianej desce puzzle onlinegrillowany kurczak puzzle onlineBresaola- wołowina wędzona puzzle onlineCapicollo Cilentano Włochy puzzle onlinepyszne jedzenie puzzle onlineplasterki cytryny obok widelca ze stali nierdzewnej puzzle onlineFrytki + kurczak puzzle onlineBekon owinięty jalapenos. puzzle onlineJedzenie, kuchnia, składnik puzzle onlineCurrywurst z frytkami puzzle onlineKolacja steak puzzle onlineDojrzałe mięso gotowane w soli puzzle onlinePrzyjaciele i ja mieliśmy grilla i puzzle onlinePierwszorzędowa kolacja puzzle onlineBaranina puzzle onlineFantazyjna kolacja puzzle onlineKolacja steak puzzle onlineKolacja steak puzzle onlinePierwszorzędowa kolacja puzzle onlineKolacja z wołowiną kukurydzianą puzzle onlineMięso na BBQ puzzle onlineSteki z antrykotu puzzle onlineponieważ unito de jiba puzzle online