10.0 JUSTYNA 12 2020-07-16
12
202
0

Representatieve carrière Klich speelde in de Poolse U-18 nationale ploeg waarin hij vijf wedstrijden scoorde [18]. In de U-19 ploeg trad hij onder meer op in een vriendschappelijke overwinning van 1: 0 tegen Litouwen, die aan het begin van de tweede helft veranderde Ariel Borysiuk [19]. Twee dagen later speelde hij 90 minuten in een rematch, waarin de Polen met 3-0 wonnen, en scoorde hij een van de goals [20] [21]. In oktober won hij met Montenegro een 2: 1 eliminatiematch naar het Europees kampioenschap [22]. In november 2009 werd hij - voor het eerst als reservespeler - aangesteld om de U-21 te vertegenwoordigen. Op 5 juni maakte hij zijn debuut in het volwassen team in een 2-1 overwinning op Argentinië. Hij ging de 89ste minuut van de vergadering in [23]. Hij werd aangesteld door de Poolse bondscoach Waldemar Fornalik voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken. Hij kwam uit in de elementaire elf en scoorde al in de 4e minuut zijn eerste doelpunt in de nationale ploeg.